IMG_5072

Betyg: 1

Det händer då och då att jag drabbas av ett infall att släpa hem färdiga rätter från soptunnorna. Den där dagen när man kommer hem sent från jobbet och är helt oinspirerad när det kommer till matlagande skulle det ju faktiskt vara skönt att bara värma upp något och käka utan att bry sig. Jag blir nästan alltid lika besviken.

I det här fallet tänkte jag att en så enkel sås som Fyra ostar inte borde gå att misslyckas med, men det gör det. Kapitalt. Istället för krämigt fin smak med salt från parmesanen, beska och sting från mögelosten och en avrundning av de andra två ostarna smakade skiten som en härsken champinjonsoppa med slabbig konsistens.

Mina förväntningar var inte jättehöga, men nog kan man tycka att maten åtminstone inte ska smaka illa. Det mesta som affärerna kastar är svårt att förstå, men i det här fallet känns det helt logiskt. Jag är glad att jag inte betalade för den.

Missa inga sågningar! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: