IMG_4936[1]

15 januari (torsdag)

Riktigt bra tur i natt. Bra som fan för proteinintaget. En säck med ägg. Jag fick med ungefär 65 hem. Och gula ärtor och gröna ärtor (torkade). Dessutom lite fina saker som en halloumi, en konserv minimajs, två paket mjölk, kakor och tvättmedel. Vi fick en säck potatis också, skalade tyvärr, så de håller inte så länge, men jag bytte bort 2 kg och så använde jag i grönsakssoppa + ska göra rösti i morgon och då är det ju perfekt.

Hittade också en kasse barnböcker till Ervin i soprummet.

Ser ganska bra ut med ekonomin också. Nu har jag skrapat ihop runt 400 kronor från dumpstade saker som sålts. Kände att det var så mycket pengar att jag inte visste vad jag skulle göra med dem, nu när jag är inställd på att inte göra något, men då pajjade cykeln. Kedjan gick av två gånger i rad så det lär vara något fel på kuggarna eller något. Kan bli dyrt. Spännande att se vad cykelkillarna kommer fram till.