I dag gör jag min första föreläsning för hösten. Det blir ett digitalt föredrag för måltidspersonal i Kumla kommun. Nästa vecka pratar jag för måltidspersonal i Lunds kommun. Den 19 oktober är det Oskarshamns folkhögskolas tur och två dagar senare gör jag, om inte pandemin ställer till det igen, mitt första föredrag på plats på mer än ett och ett halvt år. Det kommer bli nervöst.

Här är alla höstens föreläsningar som är inbokade hittills:

23/9 Kumla kommun (digitalt för måltidspersonal)

27/9 Lunds kommun (digitalt för måltidspersonal)

19/10 Oskarshamns folkhögskola (digitalt)

21/10 Mölndals stadsmuseum

3/11 Kramfors kommun (digitalt för måltidspersonal)

1/12 Tomelilla kommun (digitalt för måltidspersonal)

Intresserad av ett föredrag om matsvinn? Läs mer och boka på talarförmedlingen SAJ här.