Sedan jag började dumpstra har jag testat säkert hundratals produkter som jag aldrig skulle ha kommit på idén att köpa. Allt från ovanliga frukter och grönsaker till vatten med smak av rosa svampar. En del har varit positiva överraskningar, en del negativa och en del precis så usla som man kunde tänka sig. På senare år har jag blivit mer restriktiv med vad jag tar hem (det är ju meningslöst att ta hem bara för att troligen slänga). Så de här havrekrämerna med chokladsmak, som jag hittade på senaste turen, fick ligga kvar i säcken. Förhoppningsvis kom det någon annan dumpstrare efter mig som var mer entusiastisk. Och med tanke på hur mycket jag fick lämna i butiken näst på turs sopor så var beslutet helt rätt. Resultatet av turen kommer i morgon.

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: