På sätt och vis känns det nästan roligare de gånger man får anstränga sig lite extra för att få ut något av turen. det här var en sådan gång. Tog en vända själv på cykel det såg länge ut som att jag skulle bli nästan lottlös. Kom efter andra på första affären. det enda som fanns var en broccoli och två morötter. Helt tomt på andra. På tredje fanns det ändå en del. En påse lime med fult skal fick följa med för att pressas och frysas i kuber. Fula tomater fick följa med för att hackas, kokas och frysas in som krossade tomater. Blev också tre liter yoghurt som jag inte trodde mycket på, men som faktiskt var riktigt god. Ett paket vegoskivor, en mozzarella, superfin grönkål vars påse gått sönder. Och lite annat. Ändå värt att få lite motion för.

Missa inga fynd! Gilla Dumpstringslyx på Facebook: