IMG_5558

Det är många som har kontaktat mig på sistone och frågat hur man gör för att hitta så mycket när man dumpstrar. Svaret är enkelt. Man kollar många ställen på samma tur. Om man bara dumpstrar på en affär så får man kanske jackpott en gång av tio. Men kollar man tio affärer får man jackpott i stort sett varje gång, alternativt att det är ganska bra på flera. Det var längesedan vi inte lyckades fylla hela bilen med dumpstergods på en runda (det på bilden är bara min andel).

Den här gången var det en liten närbutik som oväntat levererade. Där hittade vi några kilo chokalddryckspulver, 12 paket kaffe, pasta och massor av mejeriprodukter. Med några ställen som gav hyfsat, som ett 40-tal chokladkakor, juice, mer mejerigrejor, grönsaker, färsk pasta, bröd och en tub resetvättmedel blev det en riktigt bra tur. För att ta hem allt ätbart skulle det krävas ett släp till bilen.